ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Το σύστημα κοινοχρήστων ποδηλάτων του Δήμου είναι ένα σύγχρονο σύστημα μίσθωσης ποδηλάτων τελευταίας γενιάς. Mπορεί να εξοικειώσει τους πολίτες με την χρήση του ποδηλάτου και να αποτελέσει ένα θαυμάσιο εναλλακτικό μέσο μετακίνησης.

Επιτρέπει την πρόσβαση σε κοινόχρηστα ποδήλατα με αυτοματοποιημένο τρόπο και υπολογίζει τον πραγματικό χρόνο χρήσης των ποδηλάτων. Το σύστημα μπορεί να εξυπηρετήσει πολίτες οι οποίοι μπορούν να εγγραφούν ως συνδρομητές και να διαθέτουν ειδική ηλεκτρονική κάρτα για να παραλαμβάνουν ποδήλατα αλλά και περιστασιακούς χρήστες.

Η χρέωση για την χρήση του συστήματος είναι ανάλογη με τον τρόπο πρόσβασης και τον χρόνο χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες για τις χρεώσεις χρήσης του συστήματος μπορείτε να βρείτε εδώ.

Tο ποδήλατο σου επιτρέπει να κινηθείς με άνεση και οικονομία στον προρισμό σου. Με την χρήση του βελτιώνεις την υγεία σου και συμβάλεις στην προστασία του περιβάλλοντος από ρύπους και θόρυβο. Μπορείς να κινηθείς σε σημεία όπου δεν πηγαίνει αυτοκίνητο, σταματάς εύκολα για ψώνια ή διασκέδαση σε σημεία της διαδρομής σου και απολαμβάνεις την διαδρομή σου με μοναδικό τρόπο.